VEELGESTELDE VRAGEN

1 krat – 24 flesjes van 33cl – € 96,-
2 kratten – 48 flesjes van 33cl – € 180,-
3 kratten – 72 flesjes van 33cl – € 252,-

Het brouwen van een recept duurt ongeveer 4 uur, maar daarna moet het bier gisten, lageren en hergisten op fles. Dat duurt bij elkaar minimaal 3 weken en bij veel biersoorten zelfs langer. Omdat we ons bier eerst zelf moeten testen, kunnen we het niet eerder opsturen. Gebruik deze tijd om over je label na te denken en bestel op tijd!

Wij hebben onze recepten applicatie gebouwd met het idee dat iedereen een drinkbaar biertje moet kunnen samenstellen. Daarom zitten er limieten op de hoeveelheid van de ingrediënten die je kan toevoegen. Meestal worden recepten die je via ons samenstelt gewoon lekker, maar het is ook een kwestie van persoonlijke smaak. Als je niet van kruidige bieren houdt, moet je niet 6 verschillende kruiden in je bier gooien. Kijk voor inspiratie even rond in de reviews die andere klanten bij hun eigen recepten hebben achtergelaten: als zij iets hebben gedaan dat ze niet lekker vonden, kun je leren van hun fouten.

Ja! Maar kan het ook? Neem even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

We zijn hier druk mee bezig! Als we onze basisbieren in grotere hoeveelheden op voorraad hebben is dit inderdaad iets dat we aan willen gaan bieden.

Neem even contact met ons op! We denken graag mee over de invulling van je label.

Als je een bestelling hebt gedaan heb je de optie om deze op te komen halen en dan krijg je ook meteen een korte rondleiding door onze brouwerij.

Als je ons een bericht stuurt voor we het bier hebben gebrouwen, kunnen er nog zaken worden aangepast in het recept. Stuur ons z.s.m. een berichtje! Als we zijn begonnen met brouwen is er helaas geen weg terug, retourneren is geen optie.

Neem contact met ons op, we nemen je klachten serieus en willen ze zo goed mogelijk oplossen.